Desktop Tablet Mobile 繁體 | 简体 Participant Login
Fireside Chat - Programme

 

14 Jan (Day 1)
15 Jan (Day 2)
14 Jan (Day 1)
14 January 2019 (Monday) - Day 1
Hall 5E InnoVenture Salon
14:45 – 15:15
(30 mins)

Regtech

How New Technologies Assist Financial Institutions, Fintechs and Regulators Combat Financial Crime

Moderator

  • Mr Brian Tang
    Managing Director, Asia Capital Markets Institute (ACMI)

Speaker

15:30 – 16:00
(30 mins)

Secondary Market

The Rise of Private Company Secondary Markets in Venture Capital and Private Equity

Moderator

  • Mr Joe Ma
    Vice President, AlpInvest Partners Limited

Speaker

16:15 – 16:45
(30 mins)

Blockchain

How Security Tokens Revolutionise the Capital Market

Moderator

Speakers

  • Prof Alex Nascimento
    Co-Founder, UCLA Blockchain Lab & LA Blockchain Lab;
    Managing Director, 7CC Blockchain Investments
  • Mr Jay Liang
    Founder & Co-Chairman, Hong Kong Blockchain Association
17:00 – 17:30
(30 mins)

Fintech

Why Collaboration is Key: Insights from Frankfurt’s and Hong Kong’s Fast-growing Fintech Ecosystems

Moderator

  • Ms Karen Contet Farzam
    Founding Board Member, FinTech Association of Hong Kong; Founder & Chief Hustler, WHub; Founder & CEO, AngelHub

Speaker

<Programme is subject to change without prior notice>

15 Jan (Day 2)
15 January 2019 (Tuesday) - Day 2
Hall 5E InnoVenture Salon
10:45 – 11:15
(30 mins)

Blockchain / Crypto

How to Redefine Digital Assets?

Moderator

  • Mr Thomas Cheung
    Chairman, Chinagrowth Group Ltd; Chairman, Hong Kong Blockchain Society

Speakers

11:30 – 12:00
(30 mins)

AI

Digital Autonomous Finance: How the Financial Services Industry will be Redefined by the Convergence of Artificial Intelligence and the Internet of Things
The panel will explain how financial services will be affected by future data infrastructure, highlighting the economic opportunities that will arise from the convergence of the Internet of Things (data production), and artificial intelligence (data consumption). The integration of these technologies will see markets become increasingly open-source, distributed, decentralized, automated, and tokenized, having a monumental effect on the financial industry of tomorrow.

Moderator

Speakers

  • Mrs Rumi Morales
    Partner, Outlier Ventures
    Through Outlier Ventures’ unique framework, ‘The Convergence Economy’, represented by portfolio investments such as IOTA, Ocean, Sovrin, and Fetch.AI, Rumi will share how the firm’s unique platform is leading the development of the protocols that will integrate and power a world where ultimately, all assets will propel digital marketplaces.
  • Mr Raghu Bala
    CEO, NetObjex, Inc
AFF Luncheon (12:30 – 14:00)
14:45 – 15:15
(30 mins)

Cyber Security

Cyber Security in the New Banking Environments

Moderator

  • Mr Denis Tse
    Founding Managing Partner, Asia-IO Holdings Limited

Speaker

  • Dr Frank Tong
    Global Head of Innovation and Strategic Investments, Global IT, The Hongkong and Shanghai Banking Corporation Limited
15:30 – 16:00
(30 mins)

Healthtech/ Biotech

Is Healthcare/Biotech the Next Investment Opportunity?

Moderator

Speakers

16:15 – 16:45
(30 mins)

Women Entrepreneurs

The “Sheconomy”: The Rise of Gender Diversity in Entrepreneurship and Investing

Moderator

Speaker

  • Ms Benedicte Nolens
    Head of Regulatory Affairs for Asia and Europe & Chief Compliance Officer for Asia, Circle Internet Financial
  • Ms Virginia Tan
    Founding Partner & CEO, Teja Ventures

<Programme is subject to change without prior notice>